Chat

In onze chat kan je wekelijks praten met gevoelsgenoten over pedofiele gevoelens + een thema, zoals omgaan met verliefdheid, eenzaamheid of hoe je uit de kast kan komen. Eens per maand is er een zorgprofessional aanwezig voor wie daar behoefte aan heeft.

Nieuwsgierig? Klik boven op de knop, of lees onder nog even over de regels, privacy, openingstijden en wat onze zorgprofessionals doen.

“Het is een enorme opluchting om eindelijk over mijn gevoelens te praten met mensen die begrijpen wat dat betekent

Regels & normen

🔒 Privacy is belangrijk. Deel dus geen persoonlijke gegevens van jezelf of anderen. Gebruik een schuilnaam en anoniem e-mailadres. Je profielfoto is geen foto van een persoon. Een tekening mag, als het niet naakt of seksueel van toon is.

👋 We zijn anoniem, maar wel mensen. Je schuilnaam is dan ook uit te spreken en geen imitatie van iemand anders.

🔗 Plaats geen links of bestanden zonder toestemming van de gespreksleider.

👫 Kinderen verdienen respect. Dat betekent geen seksueel getinte beschrijvingen van kinderen.

🧙 Pedofilie.nl vindt dat seksueel contact met kinderen niet kan. Betogen waarom het wel zou kunnen zijn niet toegestaan.

🤬 Geen gesprek zonder respect. Blijf dus respectvol en vermijd ruzie en schelden.

🧪 Benader bezoekers alleen voor interviews, onderzoek, behandeling of andere werving na onze toestemming: info@pedofilie.nl

Als een gespreksleider ingrijpt krijgt de bezoeker uitleg en een waarschuwing. Alleen bij herhaling of serieuze overtreding volgt een ban. Niet alles is in deze regels te vangen: wanneer een gespreksleider iets op of over een rand vindt gaan, dan kan deze nog steeds ingrijpen.

Privacy

Op Pedofilie.nl begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk privacy is. Je kan ons privacybeleid daarom hier nalezen.

Openingstijden 2024

Onze chat is open van 20:00 tot 22:00 op deze data:

18 junidinsdag
25 junidinsdag
2 julidinsdag
9 julidinsdag *
14 juli t/m 20 augustusGeen chats i.v.m. zomervakantie
27 augustusdinsdag

Zorgprofessionals

Onze zorgprofessionals hebben ervaring met praten over pedofilie. Ze zijn eens per maand in onze chat en kunnen in gesprek gaan met bezoekers die dat willen. Op die manier geven ze richting en psychosociale ondersteuning. Bezoekers kunnen ook één-op-één met hen in gesprek. Er is geen sprake van therapie. In bovenstaand overzicht zijn de dagen waarop een zorgprofessional aanwezig is, aangegeven met een *.

Chat bezoeken via app

Behalve via onze site kan je de chat ook bezoeken via de app Rocketchat, beschikbaar voor telefoon, tablet en computer. Installeer Rocketchat via onderstaande knoppen. Als Rocketchat vraagt om een werkruimte vul dan in: chat.pedofilie.nl

Mobiel

Computer